Boekhoud- en salaris software

Card image cap
Twinfield

Met deze koppeling wissel je debiteur- en journaalpost gegevens uit tussen Yoobi en Twinfield. Deze koppeling is volautomatisch en kan uw omzet direct op de juiste omzetrekening en kostenplaats boeken.

Meer informatie ›

Card image cap
Exact

In Yoobi is een koppeling met Exact Online en met Exact Globe aanwezig. Met deze koppelingen kunnen debiteur-, project- en factuurgegevens vanuit Yoobi automatisch worden geïmporteerd. 
 

Lees verder ›

Card image cap
Yuki

Yoobi koppelt met het online boekhoudplatform Yuki. Deze automatische koppeling levert facturen aan bij de webservice van Yuki en neemt de betaalstatus van de factuur over in Yoobi.

Lees onze blog ›

 
Card image cap
Nmbrs

Deze koppeling synchroniseert persoonsgegevens vanuit Yoobi naar Nmbrs, of vanuit Nmbrs naar Yoobi. Medewerkers die niet bestaan, worden gesynchroniseerd vanuit het pakket waarin de medewerker wel bestaat.

Meer over de koppeling ›

Card image cap
Visma

Yoobi koppelt met Visma eAccounting en met AccountView. Met deze koppeling worden debiteur- en factuurgegevens vanuit Yoobi automatisch geïmporteerd in de boekhouding. 
 

Lees verder ›

Card image cap
Unit4 (Multivers)

De koppeling controleert op betalingen die Multivers heeft ontvangen en verwerkt deze automatisch op de factuur in Yoobi. Transacties krijgen automatisch een fiat. Voor meer grip op debiteuren in Yoobi. 
 

Alle informatie ›

E-mail software

Card image cap
MS Outlook

De koppeling tussen Yoobi en Outlook maakt het mogelijk om e-mails en bijlages direct vanuit Outlook toe te voegen als taak aan het CRM. 

Meer info ›

Card image cap
Google

Gebruik je Google-account om veilig in te loggen (en blijf ingelogd) in Yoobi. Met Yoobi CRM is het mogelijk om je Google Gmail account te openen en e-mails in Yoobi op te nemen. Daarnaast kun je Google Drive aan Yoobi koppelen, zodat je bestanden in Yoobi kunt opnemen. Ook gedeelde files.

Bekijk de mogelijkheden ›

Card image cap
MailChimp

MailChimp is geavanceerde nieuwsbriefsoftware. Met deze koppeling schrijf je contactpersonen vanuit je CRM in op een mailinglijst. Bij de details van een relatie zie je welke e-mails zij hebben ontvangen, geopend en welke links zijn aangeklikt. 
 

Alle specificaties ›

Marketing software

Card image cap
Act-on

Act-On is een marketing automation platform. De koppeling maakt het mogelijk om contactpersonen vanuit Yoobi toe te voegen aan lijsten (of segmenten van lijsten) binnen Act-On. Deze lijsten en segmenten kunnen binnen Act-On gebruikt worden voor e-mailings of lead nurturing.

Maak kennis met de mogelijkheden ›

Card image cap
iMuis

Met deze koppeling kunnen debiteur- en journaalpostgegevens van facturen vanuit Yoobi worden geïmporteerd in iMuis. Dit is een automatische koppeling waarbij je vanuit Yoobi een synchronisatie sessie start met de cloudswitch van iMuis.
 


Lees hier meer ›

Card image cap
Snelstart 

Met deze koppeling kunnen journaalpost gegevens van verzonden facturen uit Yoobi worden geïmporteerd in Snelstart. Dit is een handmatige koppeling, waarbij je een export bestand genereerd om dit bestand te importeren in Snelstart. 
 


Meer info ›

Overige software

Card image cap
Tangram (RIS)

Met de Tangram recruitment software RIS kan informatie van een ingevulde opdracht met één muisklik naar Yoobi worden gestuurd. Een kandidaat kan direct beginnen met urenregistratie. Naast kandidaat gegevens worden organisatie, contactpersoon, opdracht én tarief gegevens naar Yoobi verstuurd. 


Lees verder ›

Card image cap
Atlassian Jira

Jira is het issue tracking systeem van Atlassian. Meldingen (of issues) moeten een bepaalde workflow doorlopen. Medewerkers worden gekoppeld aan meldingen, waarna zij de tijd die zij besteed hebben aan de melding kunnen registreren. Die registratie kan met behulp van de koppeling worden gesynchroniseerd naar Yoobi.

Meer informatie ›

Card image cap
Dropbox

Koppel bestanden uit Dropbox aan Yoobi, zodat je bestanden (als bijlage) aan Yoobi kunt toevoegen. Ook gedeelde files. Bekijk de koppeling ›

 
Card image cap
MS OneDrive

Koppel bestanden aan Yoobi (als bijlage) vanuit je Microsoft OneDrive account. Zo is het delen van documenten eenvoudig.


Lees meer ›

Card image cap
e-Boekhouden

e-Boekhouden is een online boekhoudpakket, inclusief facturatie en een oplossing voor het voeren van een ledenadministratie. Een compleet en eenvoudig administratiesysteem, geschikt voor starters, ondernemers, verenigingen en accountants. Deze software geeft altijd inzicht in jouw financiële situatie

Bekijk de koppeling ›

Card image cap
OTRS

OTRS is Open Source software, specifiek gericht op  IT service management. In dit systeem worden support-meldingen (of issues) aangemaakt die vervolgens worden behandeld en teruggekoppelt aan de klant. De koppeling met Yoobi maakt het mogelijk om uren te schrijven op meldingen uit OTRS.

Meer informatie ›

 
Card image cap
CASH

CASH is een boekhoudprogramma voor onder andere ondernemers. Het boekhoudprogramma heeft alle administratieve functies standaard opgenomen. Door het aanbieden van alle functies zorgt CASH ervoor dat de handelingen die gemaakt worden automatisch uitgevoerd kunnen worden. Verwerkingen en het uitwisselen van gegevens worden hiermee wel erg makkelijk.

Card image cap
SNELSTART

SnelStart is een aanbieder van boekhoudsoftware. De software ontwikkelaar biedt slimme administratieve software voor ondernemers. Bij SnelStart willen ze de ondernemer helpen door lastige administratieve vraagstukken makkelijk te vertalen in simpele oplossingen, zodat zij meer tijd en energie kunnen insteken in hetgeen waar zij goed in zijn en dat is ondernemen!

Meer informatie ›

Solid Online ConnectYourFlex platform
ConnectYourFlex

ConnectYourFlex is hét best of breed koppelplatform voor de flexbranche. Solid Online is onafhankelijk en koppelt met veel softwarepakketten. Op zoek naar koppelingen met Carerix, HelloFlex, OTYS, EasyFlex of MySolution?