online facturatie

De kracht van ons factuurproces

Laat medewerkers en afdelingen slim samenwerken aan facturatie. Yoobi geeft inzicht en controle op alle onderdelen. 
 
 
 

Van offerte tot factuur

Administreer offertes en andere bestanden bij je relatie. Een verkoop kan daarmee worden gebundeld in één pakket met alle relevante informatie.
 

 

Optimaliseer het factuurproces

Kies je voor urenregistratie en facturatie dan beschik je over een proces wat naadloos op elkaar aansluit. Minder handelingen en meer controle. 
 

 

Automatisch debiteurenbeheer

Als de betalingstermijn is verstreken geeft Yoobi aan welke facturen er nog open staan en stuurt op het juiste moment herinneringen en aanmaningen.
 

 • Image

  Factureren vanuit de timesheet

  In vier stappen stel je een factuur op vanuit de timesheet. Maak kennis met de instellingen van de factuurmodule en ga sneller van registratie naar facturatie. 

  Onze factuurmodule ›

 • Image

  Uren, aantallen, producten of abonnementen

  Welke afspraak je ook maakt, Yoobi helpt je bij de doorbelasting. Kies voor uurfacturen, fixed-price facturen, intercompany- of productfacturen. Er is ook een optie voor abonnementen. 

  Zo stel je sneller een factuur op ›
 • Image

  Koppel met je boekhouding 

  Met een koppeling naar je boekhoudpakket voeg je factureren automatisch toe aan je boekhoudpakket en houd je de betalingen hiervan bij in Yoobi.

  Het beste van twee pakketten ›
factureren

Schaalbaar en flexibel

Als je kiest voor de factuurmodule van Yoobi, laat je afdelingen en medewerkers samenwerken aan de facturatie. Deze werkwijze geeft veel inzicht en zorgt er voor dat iedereen altijd kan zien wat de betaalstatus is.

Lees er alles over in ons eBook