Verlofregistratie

Vakantiedagen registratie in een handomdraai

Tijd voor vakantie! Medewerkers besluiten verlof op te nemen en vrije dagen in te plannen. Vaak hebben ze al een bestemming op het oog en willen ze alles zo snel mogelijk regelen. Maar hoe is de vakantiedagen registratie binnen jouw bedrijf geregeld? Online verlofregistratie software houdt alle vakantiedagen bij en als medewerker plan je zelf het verlof in én je ziet het saldo van je vakantiedagen terug. Met een paar klikken is verlof ingediend en de manager keurt al net zo snel de aanvraag goed.

Snel vakantiedagen aanvragen

Vakantiedagen registratie regel je met verlofregistratie software. Dit maakt het aanvragen en goedkeuren van verlof eenvoudig. Laten we starten bij het begin en dat is het moment wanneer je een nieuwe verlofaanvraag indient. In Yoobi is het zo geregeld dat je snel alles bij de hand hebt en via de desktop of de Yoobi App een aanvraag start. Kies eerst een verloftype, zoals vakantie of bijzonder verlof en selecteer dan de periode die je vrij wilt zijn. Staat alles goed aangegeven, dan sla je de verlofaanvraag op en komt deze automatische bij je manager terecht. Met een notificatie wordt de manager op de hoogte gebracht van de aanvraag en die keurt deze met 1 druk op de knop goed. Start alvast met plannen!

Vakantiedagen registratie goed geregeld

Met online verlofregistratiesoftware weet je zeker dat alle verloftypes goed terechtkomen in het systeem. Dit gaat verder dan alleen vakantiedagen registratie. Laat het verlof voor alle medewerkers automatisch berekenen en creëer zo helder inzicht in verlofsaldo en beschikbaarheid. Bij het inrichten van de software stel je in 1 keer de feestdagen in en natuurlijk wordt het verlof alleen geregistreerd op de werkdagen van je medewerkers. Je bent geen tijd kwijt aan extra controles en fouten in de verlofregistratie zijn verleden tijd. Je hebt snel overzicht en weet precies waar je aan toe bent. Net als de medewerkers zelf. Zij ervaren een soepel proces bij het aanvragen van vakantiedagen en hebben zelf inzicht in het verlofsaldo.

Verlof aanvragen via de app

Medewerkers willen altijd en overal de mogelijkheid hebben om snel verlof aan te vragen. Vakantiedagen wil je goed plannen en daarom is overzicht in vakantiedagen registratie belangrijk. Verlofregistratie software met een verlofapp zorgt hiervoor. Met de Yoobi App is een verlofaanvraag snel ingediend en daarna is het nog maar eventjes wachten op de goedkeuring van je manager. Deze ontvangt namelijk direct jouw aanvraag via een notificatie. Met een paar klikken op je scherm heb je jouw vakantiedagen verzekerd en kan de voorpret beginnen. De app is toegankelijk voor iOS en Android en zet je snel op je smartphone.

Overzichtelijk en eenvoudig verlofbeheer

Hoe is binnen jouw bedrijf de vakantiedagen registratie of het aanvragen en goedkeuren van ander verlof geregeld? Verlofregistratie met Yoobi maakt verlof berekenen en verlof goedkeuren eenvoudig. Jouw HR-afdeling en je medewerkers zien meteen het actuele verlofsaldo. Je beheert moeiteloos verschillende verlofregelingen door de specifieke inrichting van de software voor jouw bedrijf. Verlof en vakantiedagen registratie gebeurt al in slechts 2 minuten via de app of desktop. Goedkeuren gaat al even snel en eenvoudig. Het is zelfs mogelijk om in te stellen dat verlof automatisch wordt goedgekeurd. Ook ken je in enkele klikken diverse soorten verlof toe. Met een verlofmutatie hoog je direct het verlof voor 1 of meerdere medewerkers op wanneer nodig. Bijvoorbeeld bij tijd voor tijd verlof of extra ingekocht verlof.

Meer weten?

Regel het aanvragen en goedkeuren van verlof binnen je bedrijf op een manier die bij je past. Ontdek de voordelen van online verlofregistratie voor jouw bedrijf. Wil je meer weten? Plan dan een demo.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor