Urenregistratie

Urenregistratie voor architecten

Wat als je continu inzicht hebt in de planning, budgetten en declarabiliteit? Jij als eigenaar of projectleider van een architectenbureau wilt graag op de hoogte zijn van alle lopende zaken. Met inzicht in deze gegevens maak je betere beslissingen en je waar je aan toe bent. Met de module Urenregistratie van Yoobi zorg je ervoor dat medewerkers alle uren noteren en indienen, zodat jij ze eenvoudig goedkeurt.

Ervaar meer inzicht

Urenregistratie is iets wat ‘erbij’ komt in veel bedrijven. Het is een stukje administratie en je vraagt medewerkers om een handeling te doen. Daarom wil je werken met urenregistratiesoftware die past bij je bedrijf, eenvoudig in gebruik is en waarmee medewerkers snel uren registreren. Je behaalt veel winst met het juist registreren van uren. Je krijgt inzicht in belangrijke gegevens die jou verder helpen en het architectenbureau laten groeien. Er blijft genoeg tijd over voor creativiteit en het succesvol doorlopen en afronden van projecten. De geregistreerde uren op projecten geven jou inzicht en laten je tijdig bijsturen wanneer dat nodig is.

Urenregistratie wordt appeltje-eitje

Voor medewerkers van architectenbureaus geldt: schrijf je uren, dan werk je efficiënter en houd je meer tijd over.  Ben je klaar voor de overstap naar een online-urenregistratiesysteem? Zorg er dan voor dat je jouw medewerkers betrekt en laat inzien waarom dit een handige oplossing is. Uren registreren in Yoobi gebeurt op verschillende manieren en de medewerker kiest zelf wat het beste past bij de werkwijze. Urenregistratie staat niet gelijk aan het controleren van de medewerker. Neem ze mee in het proces en leg uit dat het architectenbureau erbij gebaat is. Urenregistratie in Yoobi gaat snel en eenvoudig en past naadloos bij de dagelijkse werkzaamheden. Als dit eenmaal vloeiend verloopt, dan heb jij de juiste gegevens bij de hand om vooruit te kijken, beter te plannen en het budget aan te scherpen.

Voor medewerkers en klanten

Laat je medewerkers slimmer (samen)werken en zorg voor een gezonde werkdruk. Is het eenmaal bekend dan volgt een automatisch proces en denk niemand meer aan een extra handeling. Een goed online-urenregistratiesysteem is niet alleen handig voor je medewerkers, want de uitkomsten zijn ook interessant voor je klanten. Zo weten zij precies hoeveel uur er is gewerkt aan een project en zien zij de tussentijdse resultaten. Zie het als verwachtingen managen en tegelijkertijd de klant betrekken bij het proces. Vaak is het dan niet erg als er voor bepaalde onderdelen in het project overuren zijn geschreven. Als je met elkaar goede afspraken maakt en je werkt naar hetzelfde doel, dan dient die urenregistratie voor veel meer dan alleen klakkeloos uren invoeren.  

Urenregistratie voor architecten in 4 stappen

In slechts een paar stappen heb je het urenregistratie-proces voor je architectenbureau doorlopen:

1. (Uren)registraties invoeren

Voer uren, aantallen en kilometers in via de desktop of de Yoobi App.

2. Periode (week of maand) afsluiten

Zorg dat je de afgesproken periode afsluit voor het accorderen van de registraties.

3. Registraties goedkeuren

Afgesloten periodes komen automatisch terecht bij de projectmanager of externe opdrachtgever.

4. Toekenning registraties

Na goedkeuring worden uren toegekend aan het (verlof)saldo van de medewerker en de juiste factuur voor de klant.

Schaalbare software voor Architecten

Veel van onze klanten zijn architecten. Daarom hebben we onze software volledig toegespitst op de processen in deze branche. Denk hierbij aan het eenvoudig en snel factureren van deelprojecten, het registreren van uren én overuren. Zo wordt het, bijvoorbeeld, appeltje-eitje om tijd voor tijd saldo toe te kennen én worden projecten altijd binnen budget afgewerkt. Dreig je een budget te overschrijven? Dan krijg je ruim op tijd een notificatie en stuur je tijdig bij.

Meer weten?

Benieuwd of onze software bij jouw architectenbureau past? Vraag direct een vrijblijvende demo aan of neem contact met ons op.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor