Urenregistratie

Uren accorderen door externe opdrachtgevers

Bedrijven die medewerkers inzetten bij klanten krijgen te maken met het goedkeuren van uren vanuit een andere partij. Medewerkers die op locatie werken aan projecten van klanten houden zelf hun uren bij. Na de afgesproken periode volgt een factuur die opgeteld wordt op basis van de gewerkte uren die week, maand of dat kwartaal. De stap daarvoor is het goedkeuren van de uren vanuit de klant. Door gebruik te maken van handige software is deze goedkeuring in een handomdraai gedaan.

Automatisch proces

De klant, opdrachtgever of een externe projectmanager keuren de uren goed voor een project. Dat wil je het liefst zo goed mogelijk inregelen; je krijg sneller betaald en werkt altijd met de juiste gegevens. Met de handige software maak je hier een laagdrempelig proces van. Het goedkeuren of afwijzen van geregistreerde uren gebeurt door een externe accordeur die via een e-mail op de hoogte wordt gebracht. Omdat je werkt met online software zijn veel stappen in het proces geautomatiseerd. Dat start al met het invoeren van de gewerkte uren door de medewerker.

Uren goedkeuren met extern accorderen

Medewerkers registreren hun uren in de timesheet in Yoobi en sluiten deze af binnen de gewenste periode. De externe accordeur ontvangt een e-mail met daarin bericht dat de uren zijn geregistreerd en klaar staan voor de goedkeuring. Mocht er iets onjuist zijn, dan kan de accordeur de uren afwijzen met een extra notitie erbij. Als de gegevens correct zijn dan is het goedkeuren van de uren zo gedaan. Die uren zijn declarabel en komen op de factuur terecht richting de klant.

Uitbreiding Extern Accorderen

Extern accorderen helpt bij een snelle betaling van de factuur; alle gegevens zijn bekend en de uren zijn reeds goedgekeurd. Werk je al met Urenregistratie van Yoobi, dan is het aanzetten van deze uitbreiding zo gedaan. Taken voor extern accorderen worden direct aangemaakt en verstuurd. Handig voor jou en je klanten. Extern accorderen is daarom een uitkomst voor bedrijven die tijdelijk medewerkers plaatsen bij klanten, zoals detacheringsbureaus.  

Voordelen van extern accorderen

‍Heb je als bedrijf consultants in dienst die vaak op projectbasis werken bij klanten? Dan is de module Extern Accorderen een ideale toevoeging voor je bedrijfsadministratie. Medewerkers registreren de gewerkte uren die in het systeem terechtkomen, daarna kijkt de externe accordeur dit na en geeft akkoord. Je factuur wordt altijd met de juiste gegevens verstuurd. Het gehele proces zorgt voor gemak en tijdbesparing, want extra controles zijn niet meer nodig en beide partijen weten waar ze aan toe zijn. Je stelt eenvoudig in wie de urenstaat ontvangt ter accordatie.

Nieuwsgierig?

Dankzij een goed urenregistratiesysteem heb je meer inzicht in geregistreerde uren. Medewerkers registreren ze eenvoudig op projecten en het (extern) goedkeuren gaat al net zo snel. Plan direct een gepersonaliseerde demo.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor