Projectmanagement

Projectsoftware voor een waterdichte planning

Ieder team dat met projecten werkt is gebaat bij een goede planning. Je wilt immers tot een succesvol resultaat komen en alle stappen van tevoren helder hebben. Er zijn meerdere mogelijkheden om tot een correcte planning te komen. Projectsoftware voor planning ondersteunt teams met het juiste inzicht en controle over de lopende projecten. Zonder goede planning lopen al snel meer zaken in de soep, zoals je urenregistratie en projectbudget. Projectsoftware voor planning is de basis voor een succesvol project.

Projectsoftware voor bedrijven

Binnen de zakelijke dienstverlening wordt veel gewerkt met projecten en daarom bijna automatisch ook met een planning. Iedereen in het team werkt aan verschillende taken en activiteiten en soms lopen meerdere projecten naast elkaar. Dan is een waterdichte planning nodig voor een goede afloop van het project, waarbij je binnen je uren, budget en planning blijft. Projectmanagement voor planning gaat verder dan alleen personen koppelen aan taken. Je hebt overzicht, weet precies wat je te doen staat, overschrijdt geen uren meer en laat alles netjes op elkaar aansluiten in het proces.  

Slimme online projectsoftware voor planning

Geen last meer van over- of ondercapaciteit met een correcte planning die inzichtelijk en duidelijk is. Met online projectsoftware voor planning hebben teams toegang tot de planning via de desktop of app. Ze zijn gekoppeld aan taken en houden de uren bij met behulp van urenregistratie software. De planning wordt gezien als een stevige basis die je telkens weer optimaliseert; je leert immers weer van alle voorgaande keren en stuurt bij. Zo leid je elk project naar een succesvol einde en dat zorgt voor blije klanten.

Altijd en overal inzicht

Projectmanagement verloopt soepel met behulp van software voor planning van projecten. Je stuurt realtime bij en ziet precies waar er actie nodig is. Software voor planning zorgt dat je inzicht krijgt en betere beslissingen neemt. Je ziet in 1 oogopslag:

  • Een compleet overzicht van alle lopende projecten;
  • Het bestede en beschikbare projectbudget;
  • De beschikbare (doorloop)tijd;
  • De besteedde uren;
  • De beschikbaarheid van alle personen;
  • En ook de productiviteit en declarabiliteit.

Al deze elementen zijn belangrijk voor je planning. Is de opdracht aangenomen en zijn alle wensen in kaart gebracht, dan start het project officieel en wordt de planning gemaakt. De projectleider verdeelt de taken binnen het team en kent de juiste projectrollen toe. Vervolgens voert het team uit en houdt de gewerkte uren bij. Onderweg houd je alle stappen van het proces eenvoudig bij. Je weet precies waar je aan toe bent en werkt altijd met een correcte planning,

Software voor planning van projecten

Inzicht in je projectadministratie is belangrijk en creëert grip op je projecten. Projectmanagement met Yoobi zorgt voor een overzicht van alle details. Projecturen registratie, budget en meer zie je in 1 oogopslag terug. Projectmanagement voor elk type project is mogelijk en dat maakt geautomatiseerde projectadministratie aantrekkelijk voor gebruikers. Je hebt realtime inzicht in je gegevens en kan tijdig bijsturen wanneer nodig. De planning van je project ingericht op jouw manier.

Benieuwd of onze projectmanagement software bij jouw bedrijf past?

Benieuwd wat de voordelen zijn voor jouw bedrijf wanneer je kiest voor onze software? Ontdek een geautomatiseerde projectadministratie en ervaar de voordelen. Al je gegevens op 1 plek en altijd actueel. Maak kennis met onze software en plan een demo.

Start vandaag
Til jouw bedrijf naar een hoger niveau

Een stabiel en schaalbaar platform voor urenregistratie, projectmanagement, facturatie, CRM, verlofregistratie en onkostenregistratie. Met een persoonlijk proefaccount ontdek je zelf hoe intuitief onze software is. Plan direct een vrijblijvende demo.

Plan een demo

Ontdek Yoobi met een persoonlijke demo. Ontdek onze krachtige functionaliteiten en pas ze toe op jouw bedrijfsbehoeften.

Bedankt! Je bent toegevoegd aan de lijst.
Er ging iets verkeerd. Probeer het opnieuw alsjeblieft.

Bekijk de prijzen

Vergelijk functies en tarieven om met vertrouwen te starten. Bekijk nu de prijzen en optimaliseer je bedrijfsbeheer.

800+ bedrijven gingen je voor