• Image

  Projectmanagement

  Yoobi helpt bij het plannen, beheren en afronden van projecten. Werk gezamenlijk aan deelprojecten, budgetteer activiteiten en krijg een actueel inzicht in de voortgang en financiële resultaten. 

  Projecten ›
 • timesheet Yoobi groen is geaccordeerd, grijs is gesloten, blauw is open en geel is wacht op akkoord klant

  Uren registreren en goedkeuren

  Yoobi heeft het proces van urenregistratie tot facturatie volledig digitaal ondervangen. Schrijf uren niet langer op werkbriefjes of urenstaten en gebruik onze app. Uren verzamelen, sorteren, goedkeuren en doorbelasten.   

  Urenregistratie ›
 • Image

  Offreren en factureren

  Met Yoobi stel je online offertes en facturen samen. Kies voor uurfacturen, fixed-price facturen of productfacturen. Er is ook een optie voor abonnementen. Bij een factuur voer je naar keuze bijlagen toe, dit kan ook automatisch.

  Facturatie ›

Relatiebeheer

De CRM Module helpt je om samen te werken aan projecten en verkooptargets. Sla documenten op vanuit je mailbox, gebruik de app of werk afspraken bij vanuit je agenda. Meer inzicht, zodat jij gericht actie kan ondernemen.

CRM ›

Planning

Combineer je urenregistratie, verlof en planning met elkaar, dan stel je een krachtig overzicht samen voor het managen van projecten. Agendeer activiteiten en houd rekening met resources, budget en deadlines.

Projectmanagement ›

Verlof

Medewerkers bouwen automatisch verlof op via de urenregistratie en zien altijd het actuele saldo in. Aanvragen indienen én accorderen via de app of webversie. Met Yoobi beheer je moeiteloos verschillende verloftypes naast elkaar.

Verlof ›