Image yoobi-everyone-hal-okt-2019.jpg

Innovatie, Plezier, Resultaten.

Heb je interesse in een inspirerende werkomgeving en een eigen studiebudget? Bekijk onze vacatures
2011 Lancering Yoobi
650+ Actieve klanten probeer zelf
15.000+ Actieve gebruikers
16+ Collega`s vacatures
Card image cap
Vincent Egt - managing partner

Samen met Jaco en Jurriaan zijn we in mei 2000 het bedrijf e-dynamics gestart. Inmiddels hebben wij dat bedrijf getransformeerd naar Yoobi een software-bedrijf volledig gespecialiseerd in cloud software rondom Yoobi CRM en Yoobi projectadministratie en facturatie. Ik droom ervan om door middel van onze software een oplossing te bieden voor meer dan duizend klanten. Ook wil ik Yoobi op een gezonde manier laten groeien. In mijn vrije tijd houd ik ervan om te wandelen en dan neem ik liefst mijn hond mee.

LinkedIn

Card image cap
Axel Bons - developer

In juli 2009 ben ik als vakantiemedewerker begonnen en ben sinds februari 2010 een vaste medewerker bij Yoobi. Naast projecten voor Yoobi hou ik me bezig met het uitvoeren van systeemtesten. Naast mijn werk volg ik een master “software engineering” aan de Open Universiteit in Rotterdam. In mijn vrije tijd sta ik het liefst op het volleybalveld. Ik doe het al 7 jaar en ben erg fanatiek,  dat kan je wel merken want ik speel in drie verschillende team op twee verschillende verenigingen.

LinkedIn

Card image cap
Iris Keim - customer care

Als support specialist is het mijn doel om klanten zo goed mogelijk van informatie over Yoobi te voorzien. Dit doe ik door het schrijven van supportpagina’s, het oplossen van supportvraagstukken en door nieuwe klanten te helpen bij het inrichten van Yoobi. Ook test ik de nieuwe features in Yoobi. Ik ben een sportief en avontuurlijk persoon en reis erg graag. Het liefst de natuur in om te wandelen en/of te fietsen. Dit alles dan vastleggen in mooie foto’s is ook iets wat ik heel graag doe.

Feitje: Kan schrijven in spiegelbeeld.


Linkedin

Card image cap
Darwin Gutierrez - developer

Op dit moment volg ik een deeltijd opleiding informatica bij Hogeschool Avans in Breda. Op dit moment ben ik vooral bezig met het schrijven van codes. Ik werk met een leer-en behulpzaam team waarvan ik elke dag wat nieuws leer. Mijn vrienden omschrijven mij als een relaxt iemand en dat klopt ook wel omdat ik droom van innerlijk rust. Mijn ambitie is om in de toekomst bezig te houden met de ontwikkelingen rondom Artificial Intelligence.

Feitje: Staat vaak in de keuken om gebakjes en allerlei andere zoetigheden voor te bereiden.

LinkedIn

Card image cap
Bram van Roodenburg - accountmanager

Als accountmanager ben ik verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten. Ik ben iemand die goed kan luisteren naar de behoeften van de klant en enthousiast mee helpt om een oplossingen te vinden. Als ik niet aan het werk ben ga ik graag kamperen, barbecueën, (vlieg)vissen of mountainbiken in het bos.

Feitje: Het is bij mijn collega´s bekend dat ik weleens onhandig ben, waardoor er weleens een kop koffie of een glas wat omgaat. 


LinkedIn

Een mooi programma waarin alles mogelijk is. Goede service ook!

Card image cap
Jesse Leijting - content marketeer

Als content marketeer ben ik verantwoordelijk voor de content voor verschillende kanalen, met als doel om nieuwe leads te genereren en het vergroten van de naamsbekendheid. Mijn interesse binnen mijn vakgebied ligt vooral bij de continue verandering en dynamiek van de (online) marketingwereld en om daarop in te spelen- In mijn vrije tijd ben ik vaak bezig met het draaien van muziek (dj). Ook ben ik vaak te vinden in de boksschool en loop ik regelmatig hard in het bos.

Feitje: Verslaafd aan soto ajam (Indische kippensoep).

LinkedIn

Card image cap
Jaco Verseveld - developer

Ik ben verantwoordelijk voor het development team binnen Yoobi. Wat ik leuk aan mijn baan vind ik dat het veelzijdig is en dat ik naast het development team ook betrokken ben bij andere verantwoordelijkheden als één van de eigenaren. Mijn droom is om Yoobi verder te laten groeien en steeds meer klanten te helpen met ons product. Als persoon ben ik een echte teamplayer, niet alleen op het werk, maar ook in mijn vrije tijd hou ik ervan. Je merk het al gauw omdat ik graag aan het basketballen ben met mijn vriendenteam ´de Hurricanes´ of tijdens het spelen van videogames.
 
LinkedIn

 

Door Yoobi heb ik meer inzicht gekregen in mijn projecten.

Card image cap
Lisa Patandin - financieel medewerker

Mijn vrienden omschrijven mij als een gezellig persoon, waar je mee kan lachen en iemand die houd van een grapje. En dat klopt! Ik ben één van de nieuwe gezicht binnen het team van Yoobi en ik zit hier erg op mijn plek. Het is een leerzame omgeving waar iedereen betrokken is met elkaar. Ook heerst er een prettige en gezellige werksfeer. Als financieel medewerker ben ik verantwoordelijk voor alle financiële zaken van Yoobi en de personeels-administratie.

Feitje: Heeft een kast vol met kleding maar weet nooit wat ze aan moet trekken.

LinkedIn

Card image cap
Charlotte Molenaar - interaction designer
Als User Experience en Interface designer houd ik mij bezig met het design van Yoobi en het voor de gebruiker zo makkelijk mogelijk maken om Yoobi te gebruiken. Het team waarin ik werk is inspirerend en zeer behulpzaam. Zo ben ik bij Yoobi niet alleen bezig met het ontwerpen, maar ook werk ik deels mee aan de development van mijn ontwerpen. Verder ga ik graag naar concerten, geniet ik thuis van mijn twee katten en ben ik bezig met het ontwerpen en maken van verschillende kledingstukken. Stiekem droom ik ervan om mijn eigen mini-kledingcollectie uit te werken met alles erop en eraan.

Feitje: Ik leer thuis Zweeds via Duolingo, gewoon omdat ik dat leuk vind. Ik weet niet precies waarom, want ik ben nog nooit in Zweden geweest.

 

LinkedIn

Card image cap
Jurriaan Balleur - consultant
Ik heb binnen Yoobi verschillende rollen en verantwoordelijkheden. Als lid van het managementteam ben ik direct verantwoordelijk voor het Yoobi ontwikkelteam. Het door ontwikkelen van Yoobi heeft de hoogste prioriteit. Als consultant ben ik met klanten bezig om hun administratieve processen in kaart te brengen en deze processen te zo te vertalen dat ze efficiënt in Yoobi verwerkt kunnen worden. Wanneer dit met succes gebeurd en de processen lopen veel efficiënter geeft dat veel voldoening. In mijn vrije tijd ben ik actief bezig met bowlen of inline skaten, maar ik hou er ook ervan om een avondje te Netflixen.
 

LinkedIn

Card image cap
Ruthger van der Staal - support
Op Customer Care geeft het mij dagelijks voldoening onze klanten met raad en daad bij te staan. Mijn uitdaging in de breedste zin is om te helpen onze organisatie optimaal toe te rusten om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen. Het leuke van mijn baan is dat je constant resultaat behaalt door het oplossen van heel uiteenlopende problemen. Ik ben een meedenkend persoon die elke dag het beste uit zichzelf en anderen wil halen. Thuis hou ik van goed koken en goed eten (seizoen gericht) en ben ook veel in de tuin bezig (maar tuinieren is dan weer een groot woord).

Feitje: Heeft thuis meer dan honderd boeken liggen. Ondertussen gestopt met het kopen van boeken maar ouderwets lid geworden van de bibliotheek omdat er een boek per week wordt gelezen.

 

LinkedIn

Card image cap
Frontend Developer VueJS
De werkzaamheden als Front-end Developer liggen op het technische en creatieve vlak. Jouw functie is gericht op het verbeteren van onze applicatie en onze dienstverlening.
 

Bekijk de vacature

Card image cap
Jurelyn van Kapel - inside sales
Wat ik leuk vind aan mijn baan als inside sales medewerker bij Yoobi is om de diepte in te gaan van onze software. Ik hou ervan om mijn klantcontacten te onderhouden en ze te helpen. Als er problemen zijn sta ik ze graag te woord en help ik graag een oplossing voor ze te vinden. In mijn vrije tijd heb ik mijn handen vol aan mijn gezin, ik ga graag met hun op vakantie of samen series kijken. Wanneer ik echt wat tijd voor mezelf heb loop ik graag hard of doe ik iets creatiefs op de computer zoals het maken van illustraties met Illustrator of Photoshop.

Feitje: Houd van lekker eten vooral uit de westerse en oosterse keukens vind ik geweldig!

LinkedIn
Card image cap
Mercedes Gonzales Pos - support
Als 1ste lijn van support krijgen ik elke dag een diversiteit aan vragen van verschillende klanten. Dat is fijn want geen dag is hetzelfde bij Yoobi! Ik zit hier al sinds mei 2012 en nog steeds vind ik mijn baan erg uitdagend en ik zit op een plek waar ik nog steeds veel kan leren. Naast mijn werk ben ik een zorgzame moeder van vier fantastische dochters, waar ik mijn handen vol aan heb! 

Feitje: Staat soms uren in de keuken om zich uit te sloven voor haar gezin.

 

LinkedIn

Card image cap
Oskar Nijs - developer
Als developer bij Yoobi vind ik het fantastisch om nieuwe componenten bedenken. Het is een functie waar je creatief moet zijn en qua werkzaamheden is het heel erg gevarieerd. Zelf ben ik verantwoordelijk dat de front end goed functioneert. Buiten mijn werktijd hou ik ervan om concerten te bezoeken! De concerten die ik bezoek zijn heel gevarieerd, ik hou namelijk van verschillende muziekgenres.

Feitje: Is fervent amateurfotograaf.

LinkedIn

Card image cap
Hans Verhoog - inside sales
Sinds kort werk ik pas bij Yoobi, maar ik voel me al helemaal thuis in dit gedreven team. Wat ik leuk vind aan mijn baan is het constante klantcontact. Super om nieuwe mensen te leren kennen. Ook ben ik niet vies van een dolletje zowel op werk als op het ijs. Op het ijs zal je denken… Yes ik ben namelijk ijshockeyer bij de Dordrecht Lions. Mijn ambitie op korte termijn is het worden van een goede vader. 

Feitje: Heeft gewerkt als bakker.

 

LinkedIn

“Werk met ons mee om van Yoobi® het beste projecten en facturatie systeem van europa te maken ”

Vincent Egt, managing partner
Card image cap
Mark van der Gevel - developer
Als developer vind ik het leuk om ons product constant te optimaliseren voor onze klanten. Bij Yoobi werken we in een team met gezellige en leuke mensen, we zijn transparant en er wordt geluisterd naar elkaars idee. Ik ben een echt familiepersoon en als ik niet aan het werk ben spendeer ik heel wat tijd door met mijn familie. Wij houden van gezamenlijk koken, reizen en vooral cruisevakanties vinden wij helemaal te gek!

Feitje: Zoals mijn vrouw het benoemd heb ik gespleten persoonlijkheden. Je kan mij inhuren voor met de kerst als Kerstman!

 

LinkedIn

Card image cap
DevOps engineer 

Jij wordt verantwoordelijk voor het monitoren en operationeel houden van ons platform. Je gaat meehelpen met ons development team om Yoobi nóg sneller en nóg stabieler te maken. De groei van het aantal klanten en vooral het aantal eindgebruikers vereist continue aandacht.
 

Bekijk de vacature