Image

Innovatie, Plezier, Resultaten.

Heb je interesse in een inspirerende werkomgeving en een eigen studiebudget? Bekijk onze vacatures

Team

Card image cap
Vincent Egt

Mijn naam is Vincent Egt, samen met Jaco en Jurriaan zijn we in 2000 software bedrijf e-dynamics gestart. Ik ben getrouwd en we hebben drie kinderen. In mijn vrije tijd probeer ik af en toe te squashen.

Linkedin

Card image cap
Jurriaan Balleur

Ik geniet van mooie programmeer oplossingen en elke dag een stukje van een applicatie verbeteren en afmaken. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door op mijn skates en in de winter ben ik helemaal gek van snowboarden. 

Linkedin

Card image cap
Jaco Verseveld

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan sporten en dan met name basketbal, computergames en het lezen van Fantasy boeken.En tot slot, niet geheel onbelangrijk ben ik Married.....with children..

Linkedin

Card image cap
Bram Roodenburg

Naast mijn functie als accountmanager ben ik penningmeester van de scoutinggroep en houd ik van sportvissen, snowboarden en gitaarspelen. Regelmatig ben ik met mijn gezin in het bos of aan het kamperen.

Linkedin

Card image cap
Mercedes Gonzalez

Mijn naam is Mercedes en ik ben werkzaam als medewerker support. Naast mijn werk, geniet ik graag van mijn drie dochters en ons mopshondje. Op zaterdag sta ik op het hockeyveld. Gezelligheid staat bij mij voorop. 

Linkedin

Card image cap
Bas van der Graaf

Mijn vrije tijd besteed ik vooral aan sport en ontspanning. In de zomer fiets ik met een aantal vrienden regelmatig zo hard mogelijk van Schiedam naar Hoek van Holland. En in de winter probeer ik toch wel minimaal een volle week met mijn snowboard in de sneeuw te staan!  

Linkedin

Card image cap
Sarah Kocken

Sinds 2006 houd ik me bezig met marketing en communicatie en inmiddels ruim vijf jaar voor IT organisaties. In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten met mijn man of sta ik op het voetbalveld om mijn zoons aan te moedigen. Ik ga regelmatig naar de sportschool en hou van een goed boek.

Linkedin

Card image cap
Axel Bons

 Ik ben in juli 2009 als vakantiemedewerker begonnen en ben sinds februari 2010 een vaste medewerker bij e-Dynamics. Naast projecten voor Yoobi hou ik me bezig met het uitvoeren van systeemtests. Naast mijn werk volg ik de opleiding “Informatica” aan de Hogeschool Rotterdam.

Linkedin

Card image cap
Iris Keim

In mijn vrije tijd vind ik het fijn om sportief bezig te zijn. Bij mooi weer fiets of wandel ik graag een stuk samen met mijn vriend. Ik vind het heerlijk om te reizen. Natuur, avontuur, ontdekken, lekker eten, fotograferen maar ook relaxen met een boek typeren mijn ideale vakantie. Verder ben ik gek op sushi; daar kun je me ’s nachts voor wakker maken.

Linkedin

Card image cap
Jessica van den Blink

Mijn naam is Jessica en verantwoordelijk voor de inside sales. Wij zullen elkaar waarschijnlijk spreken op het moment dat u een nieuwe aanvraag heeft gedaan voor één van de producten van Yoobi of gedurende de samenwerking. In mijn vrije tijd ben ik altijd in voor een gezellig hapje en drankje met vrienden en familie. Mijn vriend en ik zoeken graag de zon op met onze dochter en daarnaast word ik blij van een goede (spannende) serie.

Linkedin

Card image cap
Patrick Abkarian

Hoi. Ik hou mij bezig met de opmaak van schermen en ander grafische aspecten die erbij komen kijken. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig aan het voetballen bij m'n vereniging of aan het basketballen op een lokaal veldje. Als ik in een creatieve mood ben hou ik me bezig met fotografie, beeldbewerking of muziek. Oh, en voor het slapen kijk ik graag een goede film.

 

Linkedin

Card image cap
Frank Janssen 

Mijn naam is Frank Janssen en ik ben sinds Januari 2018 werkzaam bij Yoobi als Inside sales medewerker. Ik zorg ervoor dat de demo’s worden aangemaakt, de offertes worden verstuurd er afspraken worden gemaakt met onze accountmanager.

In mijn vrije tijd sta ik regelmatig op het voetbalveld en ga ik graag wat eten en drinken met vrienden.

Linkedin

Samenwerken aan Yoobi? 

Wij zijn op zoek naar collega's ter versterking van ons team. 

Vacatures ›